سلام ، به سایت شرکت پارسیس سگال پویا خوش آمدید.

روغن های صنعتی و کاربردشان

روغن های صنعتی  و کاربردشان

روغن صنعتی دارای گونه های مختلفی از محصولات می باشد و هر کدام از آنها دارای کاربرد ها و خواص فیزیکی و شیمیایی متفاوتی می باشند. روغن صنعتی همه ی مجموعه ها و گروه های روانکارها را در بر می گیرد. مانند : گازها (اکثر اوقات کربن دی اکسید و هوا می باشد ، اینگونه به نظر می رسد که نیتروژن یکی از روانکارهای گازی ویژه در زمان های آینده به حساب بیاید)، انواع مایعات(روغن های حیوانی و گیاهی ، روغن های معدنی ، روغن های سنتزی ، مشتقات اسیدهای چرب روغن بلند ، سیالات پایه آبید و دیگر)، انواع گریس (گریس های صابونی کمپلکس ، گریس های صابونی ساده ، گریس های رنگ دانه ای ، ماده های معدنی ، پلیمر ها و دیگر مواد ) و روانکارهای جامد . درباره مورد آخر نیز می توان گفت که شامل ترکیب های آلی (از جمله بورون نيتريد ، دي سولفيد موليبدنيوم ، تنگستن دي سولفيد و موارد بیشماری از ترکیبات شیمیایی و مواد دیگر) ، مواد معدنی جامد و ترکیبات (مانند پلي تترا فلورو اتيلن و phthalocyanine  ) ، مواد نرم و پوشش دهنده های تبدیل شیمیایی می باشد.
علاوه بر این ، روغن صنعتی ها استفاده مردم را نسبت به استفاده از افزودنی ها بیشتر کرده است. در واقع همه انواع  گروه های افزودنیهای معروف و شناخته شده مورد مصرف در دیگر نوع های روانکارها می باشد. علاوه بر این که افزودنی های زیادی به عنوان اختصاصی برای روانکارهای صنعتی بخصوص برای سیالاتی که پایه آبی هستند مانند استرهای گلیسیرول و دیگر مورد های سازگار با محیط زیست ، توسعه کرده است.

روغن های صنعتی علاوه بر اینکه برای ماشین آلات صنعتی بزرگ و چرخ دنده ها استفاده میشود، برای بسیاری از اهداف دیگر مورد استفاده قرار میگیرد. موارد دیگری مانند روغن های چربی در محصولات و جلوگیری از چسبیدن مواد اولیه ی تولیدات صنعتی بسیار مورد مصرف قرار میگیرد همچنین کاربرد دیگر آن را میتوان به کاربردهای زیستی انسان، مرتبط ساخت که عمدتا برای کاهش اصطکاک و کمک به عملکرد بهتر و کارآمد یک مکانیزم استفاده می شود. شما با خرید روغن های صنعتی میتوانید با قیمت یک کالا به چندین منظور دست پیدا کنید و با توجه به قیمت روغن های صنعتی نسبت به سایر قیمت ها با توجه به کیفیت و کارایی که دارند میتواند مورد استقبال همگان قرار بگیرد .

نحوه تولید :

بیشترین ماده تشکیل دهنده روغن صنعتی، روغن پایه می باشد که روغن پایه باید با مواد افزودنی مخلوط شوند.‎ ‎ ‎روغن‎ ‎پایه به صورت مایع می باشد که از نفت خام گرفته شده است. برای تولید روغن پایه ‏استفاده از برش مواد نفتی، تصفیه روغن های کارکرده و‎ ‎تولید به روش مصنوعی مرسوم می باشد. مواد افزودنی در واقع مواد شیمیایی با ترکیبات پیچیده یی هستند که‎ ‎با ‏افزودن آنها به روغن پایه به مقدار مشخص، می توان خصوصیات مورد نیاز در روغن صنعتی ایجاد کرد یا ‏مشخصات روغن صنعتی را بهبود بخشید‎.
‎ ‎برای‎ ‎تهیه روغن صنعتی ابتدا عملیات تقطیر نفت خام انجام می شود. این کار در چند‎ ‎مرحله تقطیر در جو و ‏تقطیر در خلا انجام می شود تا یک برش نفتی خاص حاصل‏‎ ‎شود که گرانروی، نقطه اشتعال و نقطه ریزش معین داشته باشد‎. ‎سپس در‎ ‎واحد آسفالت گیری، مواد آسفالتی که ته مانده برج تقطیر در خلا هستند با‎ ‎تزریق حلال پروپان ‏استخراج می شود. در مرحله بعد، ترکیبات نامطلوب موجود‎ ‎در روغن با استفاده از روش های ‏مختلف از روغن جدا شده‏‎ ‎و باعث بهبود شاخص گرانروی روغن می گردد‎. ‎ ‎پس از عملیات‎ ‎تصفیه روغن، در واحد موم گیری، پارافین های سنگین که به صورت‏‎ ‎جامد هستند، با ‏استفاده از روش انحلال و فیلتراسیون از روغن جدا می شوند‏. ‎سرانجام در واحد تصفیه هیدروژنی، عناصر زائد ‏مانند گوگرد، ازت و اکسیژن از‎ ‎روغن خارج شده تا روغن در ماشین آلات و در شرایط سخت پایداری بیشتری ‏داشته‎ ‎باشد. روغن پایه پس از طی تمامی مراحل فوق به واحد مخلوط کنی ارسال می‎ ‎شود و در آنجا با اضافه ‏کردن مواد افزودنی مناسب، انواع روغن های صنعتی‎ ‎مطابق با استانداردهای بین المللی تولید می شود‏‎.‎